team
Team Daisy
Totaal bedrag € 27.557,67
Motivatie November 2016 is Daisy overleden aan de gevolgen van longkanker. Met dit team willen we laten weten dat we haar nooit zullen vergeten en altijd samen blijven vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte.
team
Team Basiclabel
Totaal bedrag € 8.808,22
Motivatie Onze sportieve bijdrage aan het goede doel .......
team
Team Rotary Club Hoorn Zwem Toppers
Totaal bedrag € 6.234,00
Motivatie Deze club enthousiaste zwemmers -gesponsord door de oudste Rotaryclub van Hoorn- doen graag mee voor het goede doel! Ze willen ook altijd graag de snelsten zijn, maar of dat gaat lukken...
team
Team Team Breedveld en Schröder MM Techniek Almere
Totaal bedrag € 4.657,90
Motivatie Iedereen kent wel iemand die de strijd met kanker aangaat. Dat dit een ziekte is die gepaard gaat met onzekerheid en machteloosheid is een gegeven. Er is geld nodig voor onderzoek zodat ook deze ziekte beheersbaar en overleefbaar wordt. Wij als bedrijf zetten ons daar voor in. Iedereeen verdient een kans op een gezond leven!
team
Team WerkSaam Westfriesland
Totaal bedrag € 4.097,56
Motivatie Vanuit WerkSaam Westfriesland is een team opgezet dat graag wil meedoen aan het gevecht tegen kanker. Samenwerken, samen zwemmen, samen strijden....
team
Team Rotary Eenhoorn
Totaal bedrag € 3.780,00
Motivatie Samen maken we een vuist tegen kanker!
team
Team Leerwerkbedrijf Oostereiland
Totaal bedrag € 2.460,00
Motivatie Wij zwemmen namens Leerwerkbedrijf Oostereiland (LWBO). We hopen dat nog meer LWBO’ers zich bij ons aansluiten, zodat we met een grote groep op een sportieve manier ons steentje kunnen bijdragen aan Swim to Fight Cancer.
team
Team Anr
Totaal bedrag € 2.351,34
Motivatie Geld ophalen voor het goeie doel.
12
>