deelnemer
Deelnemer Arjan Bijen
Totaal bedrag € 6.497,22
Motivatie Door het overlijden van mijn broer Bas aan slokdarmkanker op een veel te jonge leeftijd (42 jaar) in 2015, wil ik hiermee bijdragen aan het helpen oplossen van deze verschrikkelijke ziekte.
deelnemer
Deelnemer Debbie Katers
Totaal bedrag € 4.155,00
Motivatie 🎀 Geld inzamelen voor genezing van kanker in welke vorm dan ook. Ik krijg helaas mijn lieve zusje er niet mee terug maar misschien is dan de genezing voor een ieder ander iets dichterbij! ❤️
deelnemer
Deelnemer Cor de Hart
Totaal bedrag € 4.125,00
Motivatie Omdat t nog steeds hard nodig is en voor iedereen die een dierbare verloren is.
deelnemer
Deelnemer Dennis Boor
Totaal bedrag € 2.943,60
Motivatie ik zwem voor mijn vader, familie en iedereen die te maken krijgt met deze vreselijke ziekte
deelnemer
Deelnemer Heike ter Wijlen
Totaal bedrag € 2.122,50
Motivatie Ik zwem mee aan Swim to Fight Cancer als uitdaging om geld op te halen voor meer onderzoek naar deze ziekte. Ik ben zelf erg ziek geweest en weet als geen ander hoe hard dit geld nodig is! WE GO FOR IT!!
deelnemer
Deelnemer Christine Samsom
Totaal bedrag € 2.035,00
Motivatie Deze uitdaging aan te gaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze rotziekte aan te pakken. Vooral met Daisy Hoebe in gedachten, die we met heel veel mensen sinds november 2016 zo ontzettend missen als gevolg van kanker.
deelnemer
Deelnemer Joost Buitenhuis
Totaal bedrag € 2.017,00
Motivatie Een ieder heeft in zijn of haar omgeving wel iemand die in strijd is met of de strijd heeft verloren van deze vreselijke ziekte. Vanuit mijn gesponsorde zwemkunsten doe ik graag een bijdrage leveren aan kankerbestrijding. 'The fight against cancer!'
deelnemer
Deelnemer Yvonne Hoebe
Totaal bedrag € 1.925,00
Motivatie Vorig jaar stond ik 42 weken machteloos aan de zijlijn! Niets kunnen doen voor schoondochter Daisy tijdens haar ziekte longkanker waaraan zij op 29 november jl is overleden. Tijd voor actie! Ik zwem voor al degene die door deze vreselijke ziekte getroffen zijn. In het bijzonder voor Denise en Daisy! Steun mij met een donatie, dat zou geweldig zijn!