Het bestuur

 • Bruun Beenker (Co-Voorzitter)
 • Nando Slijkerman (Co-Voorzitter)
 • Rick Nobels (Penningmeester)
 • Laurens Herling (Secretaris)
 • Casper van der Pijl
 • Tom Huber 
 • Mark Vijn
 • Hans Beenker 
 • Jacqueline Kroone
 • Fleur Lassche
 • Syme Luiken
 • Kevin Timmermans
Wij zijn allen inwoners van Hoorn en omstreken. Als vrijwilligers willen wij ons steentje bijdragen door Swim to Fight Cancer Hoorn te organiseren en zo een bijdrage leveren aan kankerbestrijding en de zwemsport. Er is geen sprake van een beloningsbeleid voor het bestuur en eventuele personeelsleden. Ook die verlenen hun medewerking vrijwillig en onbetaald. Gemaakt kosten mogen zowel door bestuursleden als de voorzitters op vertoon van bewijsstukken worden vergoed.Het bestuur van links naar rechts; Laurens Herling, Hans Beenker, Nando Slijkerman, Rick Nobels, Bruun Beenker, Kevin Timmermans, Fleur Lassche, Syme Luiken en Tom Huber.

Ontbrekend op de foto: Casper van der Pijl en Jacqueline Kroone.
Motivatie Casper van der Pijl

Het verlies van dierbaren komt nog steeds te vaak door de ziekte kanker. 
Mijn schoonmoeder was al ziek voor ik haar leerde kennen. Helaas heb ik maar kort van haar liefde, wijsheid, humor en kookkunsten kunnen genieten.
Om ervoor te zorgen dat er steeds meer baanbrekend onderzoek gedaan kan worden tegen deze ziekte, zet ik mij in voor fight cancer! 

Maak jij gebruik van deze unieke kans om geld in te zamelen én een stukje te zwemmen in onze historische haven?

Motivatie Nando Slijkerman

Kanker is een strijd waar samen tegen gevochten moet worden. Samen helpen wij deze ziekte de wereld uit. Samen verdriet en samen blijdschap. Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig wel eens te maken gehad met deze verschrikkelijke ziekte, in de nabije omgeving, of wat verder weg. Ik vind het een bizar idee dat dit gezegd kan worden. Dat het zóveel voorkomt. Laten wij hier samen tegen vechten, zodat wij straks samen de overwinning kunnen vieren! Door te fungeren als Co-Voorzitter van het bestuur van Stichting Swim to Fight Cancer wil ik mijn bijdrage leveren, en op deze manier samen met het bestuur, met de deelnemers, met de fighters, met de sponsoren, en met de vrijwilligers de strijd aan te gaan tegen deze bizarre ziekte.

Love Life, Fight Cancer!


Motivatie Bruun Beenker

De één van dichterbij dan de ander, maar helaas heeft iedereen met kanker te maken. De één is er banger voor dan de ander, maar iedereen is bang. Door samen geld op te halen dat besteed wordt aan onderzoek naar verbeterde behandelingsmethoden tegen kanker, hoop ik dat we zeer binnenkort niet meer bang hoeven te zijn.  

Als Co-Voorzitter van stichting Swim Hoorn ben ik nu al trots op de mensen die zich dagelijks inzetten voor het fantastische evenement dat Swim to Fight Cancer Hoorn 2017 zal worden. Ik weet zeker dat het een nog groter feest wordt dan het vorig jaar al was, tot dan!

Motivatie Hans Beenker

Vechten tegen kanker…

Nu gaan we die strijd graag aan, tegen een vijand die we vroeger niet eens durfden te noemen.

Op de Stichting Swim Hoorn ben ik trots, met haar bestuur met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar.

Mijn motivatie is dus niet alleen dat gevecht, maar ook de support van deze jonge mensen met durf. Als ‘oudere’ bestuurder van de Stichting Ter Rede van Hoorn help ik hen graag met vechten.

Veel succes met jullie strijd, Swim Hoorn!

Motivatie Tom Huber

De reden dat ik mee doe aan Swim To Fight Cancer is, omdat ik kanker akelig dichtbij heb zien komen. Mijn zus heeft op 19e jarige leeftijd haar leven verloren aan kanker. In de bloei van je leven en dan worden getroffen door deze ziekte. Op het moment dat ze was overleden was ik 15 jaar oud. Zij heeft ooit tegen mij gezegd dat ze nog een stichting wilde oprichten of iets wilde ondernemen om wat tegen kanker te doen. Nu zie ik de mogelijkheid om namens mijzelf en namens mijn zus samen te strijden tegen kanker.

Laurens Herling

Laurens, kan jij zwemmen? Natuurlijk. Mooi, dan ga jij ons helpen met het E.K. open-waterzwemmen. In 2015 werd ik benaderd door Hans Beenker met de vraag om een financieel gedeelte te onderhouden voor het E.K. Het werd later snel duidelijk dat mijn interesse meer naar de organisatie van Swim to Fight Cancer ging.

Doordat organiseren in mijn bloed zit en het ontzettend leuk en uitdagend vind, ben ik een sterke kracht voor StFC. Ik heb de taken Communicatie en terreinmeester op mij genomen samen met twee andere bestuursleden. Samen gaan we er een enorm mooi spektakel van maken, daar ben ik van overtuigd!